Tromsø Bilstereo AS

Alle idrettslag er helt avhengig av ildsjeler og frivillige, inkludert IL Blåmann. Det er derfor helt strålende at vi har fått ildsjelene i Tromsø Bilstereo AS med på laget som samarbeidspartner/sponsor, og vi kan ny tilby medlemmene våre 15% rabatt på bilstereo, bilpleieprodukter og smøremidler (motorolje etc). 
Så lenge dere har betalt kontigent og opplyser at dere er medlem av IL Blåmann når dere handler i butikken deres.

Hvis dere trenger å oppgradere med DAB i bilen, ønsker et fetere bilstereoanlegg, eller har behov for avfetting, bilpleieprodukter, olje etc så er det bare å legge turen innom Tromsø Bilstereo AS på Skattøraveien og få dyktig veiledning fra en veldig hyggelig og dedikert betjening! Og så er det jo snart jul;-). God lyd til rett pris!

safe_image.jpg