Årsmelding basket 2017

Våren 2017 var vi mellom 16 og 18 spillere, og var da nødt til å dele opp laget høsten 2017. Vi ble et lag med spillere i 6 klasse, og et lag med spillere fra 4 og 5 klasse.

Oliver Sandmo og Per var trenere for begge lag ut sesongen våren 2017.

Da laget ble delt i to var vi så heldige å få tak i 3 nye trenere. Marius Storli, Merete Hauglann og Niels Mildes ble trenere for U13 (det eldste laget). «Veteranen» Per var vi så heldige å få beholde som trener til det yngste laget.

Vi hadde vår første baskettrening 07 september etter sommerferien, og startet da opp for begge lagene på Kaldfjord skole. Gymsalen var stengt på grunn av oppussing så det ble utetrening. Vi var superheldige med været, og det ble ca 6 treninger ute. Selv om vi trente ute var det godt oppmøte med ivrige basketspillere og foreldre.

Da innetreningen startet opp ble det forskjellige treningstider for begge lagene. U13 fikk mandager på Ersfjordbotn skole med Niels som trener, og torsdagene med Marius og Merete som trenere på Kaldfjord skole. Det yngste laget fikk mandager på Kaldfjord skole med Per som trener.

Dette er noe vi har fått gjennomført i 2017:

  • Treningskamp i Kaldfjord sammen med Prestvannet Storm. Stor suksess!

  • Deltok i Byserien arrangert av Storm. Stor glede for store og små. Kjempeartig!!! Godt samarbeid og veiledning av Manar fra Storm.

  • Merete deltok på 3x3 turneringskurs – streetbasket (lærte mye nyttig som har båret frukter etter jul)

  • U13 laget fikk besøk av stormtrener på Selnes skole. Gode tips!

  • Juleavslutning med basketkamp mot foreldrene, og etterpå inntak av pizzasnurrer. Meget god innsats fra store og små. Mye latter og energi på banen.

Januar 2018 startet U13 laget opp med jogging før torsdagstreningen på Kaldfjord skole. Til og med foreldrene hiver seg med. Dette er meget populært!

Byserien er fortsatt begge lagene våre med på. I tillegg deltar U13 i regionserien.

14 og 15 april 2018 har vi planlagt ei treningshelg på Tromvik skole med begge lagene våre. Vi gleder oss, små og store!

Storm skal arrangere et trenerkurs i nærmeste framtid, og da ønsker vi å sende våre flotte nye trenere på kurs.

Basketlaggenser holder vi på med å få bestilt. Dette er et stort ønske fra laget.

Vi opplever å ha et godt engasjement blant foreldrene som møter opp på treninger og kamper, og heier fram lagene våre. Dette setter vi og spillerne stor pris på!

Da vi ser at begge basketlagene øker med flere spillere er ønsket vårt er å fylle opp med spillere født i 07 slik at vi kan lage et eget lag med disse spillerne til høsten 2018. Rekruttering er viktig, og vi ser stadig etter nye måter å skaffe spillere på.

Vi som lagledere takker styret i Blåmann IL for innkjøp av ting basketen trenger, pengestøtte til turneringer, kurs og godt samarbeid i året som har gått!

Hilsen laglederne Hege og Julie