Trenerutvikler i IL BLÅMANN

 
 

Heisan alle trenere innenfor fotballen i IL Blåmann!

Dette er et lite hjørne innenfor IL Blåmann der jeg har som plan å legge ut litt fakta og forskjellige forslag til økter på feltet som kan være verdt å ta en titt på.

Jeg heter Ørjan Høili, er 41 år, far til to. Gjennom mange år har jeg jobbet med barn i alle aldre, ungdom og voksne innenfor fotball. Jeg har selv en lang og god fartstid bak meg som spiller ifra mange forskjellige klubber - alt fra guttespiller til godt voksen seniorspiller. Jeg er genuint opptatt av spillet, og ingenting varmer et fotballhjerte mer enn når man ser barn, ungdom og voksne er på feltet og holder på med verdens vakreste spill, og man ser gleden og hører latteren ljome over anlegget. Videre er jeg også håpefull til at alle spillere føler seg trygge og ivaretatt av trenere, lagledere og fotballgruppa generelt. Jeg er den som har fått æren av å være Blåmanns første trenerutvikler i historien, en oppgave som jeg gleder meg til å gå løs på, men samtidig veldig spent på hvordan det blir.
Jeg håper alle tar meg godt imot når vi møtes på feltet, og at vi alle bidrar til at IL Blåmann vokser og blir en trygg og god arena for alle å være, samt å utfolde seg i.

Mvh
Ørjan Høili
Trenerutvikler IL Blåmann
Mob: 4789 3688